top of page
  • Writer's pictureKoritehtailijat

KORITEHTAILIJA OPPIPOIKANA

Isältä pojalle ja siitä edelleen pojalle, aina uudistuen ja ajan hermolla kulkien. Näistä ja iloisesta palveluasenteesta on tehty porvoolaisen Kuljetus M. Holmström Oy Ab:n liiketoiminta.EL-kori-kuljetuskori-kuorma-auto-päällirakenne-atp
Koritehtailija oppipoikana Heistola Holmströmin matkassa

Kuljetusyrittäjä Matts Holmström päästi Koritehtaan Joni Heistolan mukaansa eräälle öiselle jakelukeikalle, kokemaan mitä kuljetusyrittäjän arki oikeasti on.

Tammikuussa päivät saavat jo valoa, mutta illan tullen pimeä ottaa vallan. Pimeydestä huolimatta kuorma-autot liikkuvat Suomen maanteillä pysähtymättä, varmistaen että kaupoista ei lopu maito eikä peruna. Näin tekevät myös Kuljetus M. Holmströmin autot, joissa ammattitaitoiset kuskit pitävät huolta, että tavarat siirtyvät paikasta A paikkaan B laadukkaasti, ystävällisellä palvelulla höystettynä.

Koritehtaan tuotantopäällikkö ja myyjä Joni Heistola liittyi yhden illan ajaksi osaksi Holmströmin palvelevaa joukkoa, saamaan ensikäden tietoa kuljetusyrittäjän arjesta. Samalla Heistola pisti Holmströmien uuden Pakkas-ELLI monilämpökorin tarkkaan syyniin, analysoiden miten ELLI-Koreista saataisiin tulevaisuudessa entistäkin parempia työkaluja helpottamaan kuljetustyötä.


Matts Holmströmin ja Joni Heistolan yhteinen työvuoro sisälsi kilokaupalla salaattia. Porvoosta kaksikko suuntasi yhdistelmän keulan kohti maaseutua, jossa matka jatkui pitkin pieniä teitä läheiselle salaattikasvattamolle. Kasvattamolta yhdistelmä lastattiin järjestelmällisesti vihreäksi HeVi puolen herkuilla, jakopaikkojen järjestyksen mukaisesti.


Matts Holmstömin mielestä kuljetuskoreissa on eroja. Korin osalta tärkeimpiä asioita ovat kestävyys, laatu ja pienet arkea helpottavat tekijät, kuten helppokäyttöiset ovet ja askelmat. Korin kestävyyttä korostaa myös EL-Korin Joni Heistola nähtyään työn vauhdikkuuden: ”Meillä tehdään korit työntekoa varten, mutta nyt kun todellisuudessa näki miten vauhdikasta työ on, entistä paremmin ymmärtää kuinka kovilla korirakenteet ovat”. Palvelun rooli on myös merkittävässä asemassa kalustohankintaa tehdessä ja siitä Holmström antaakin kiitosta EL-Korille. Hyvä kuljetuskori muodostuu laadun ja palvelun kokonaisuudesta.


Kaluston kunnossapito on Matts Holmströmille tärkeää. Auton ja lisälaitteiden säännöllisten huoltojen lisäksi kuljetuskalustoa pestään myös tiiviisti. Kuljetus M. Holmströmin hohtavan valkoiset autot ovatkin monelle tuttuja myös sosiaalisesta mediasta. Kuljetusliikkeellä on aktiivinen Instagram tili sekä Facebook-sivut, joissa voi nähdä toinen toistaan tyylikkäämpiä kuvia kuljetusliikkeen arjesta. Somen takana on kuljetusyrittäjä Matts Holmströmin poika Sebastian Holmström, joka on aktiivisesti mukana kuljetusliikkeen arjessa.


Koritehtailijat suosittelevat lämpimästi Kuljetus M. Holmströmin some-sivustojen seuraamista ELLI-Korien bongausta varten ja kiittävät Holmströmejä mahdollisuudesta päästä tutustumaan jakelutyön arkeen!

91 katselukertaa0 kommenttia

REKRY!

Comentários


bottom of page