top of page
  • Writer's pictureKoritehtailijat

TYYLIPUHDAS SUORITUS

Ystävällinen asiakaspalvelu, käytännön toimivuus ja näyttävyys ovat Kuljetus T. Lassilan Tomi Lassilan kolme kovaa tekijää päällirakenteen hankinnassa. Nämä mielessä, Tomi lähti kehittämään itselleen täydellistä ELLI-Koria yhdessä koritehtailijoiden kanssa. Lopputuloksena on custom-kori vailla vertaa.tyylipuhdas-suoritus-el-kori-kuljetuskori-kuorma-auto-päällirakenne
Kuljetus T. Lassilan täydellinen kustomoitu ELLI-Kori

Tomi Lassila ajaa Keskon ajoja viitenä päivänä viikossa. Työpäivä kestää normaalisti aamu kahdesta puoleen päivään, jonka aikana Lassila ajaa kauppojen ja huoltoasemien täydennyksiä. Kuljetus T. Lassila on yhden miehen yritys, joka sai alkunsa Lassilan ostaessa edellisen työnantajansa liiketoiminnan. Yrityskauppoihin kuului auto ja samat Keskon ajot, joita Lassila oli ajanut vuodesta 2007. Vuonna 2013 perustettiin Kuljetus T. Lassila.


Pian yrittäjäksi ryhtymisen jälkeen Tomi Lassila totesi ajan olevan kypsä uuden kaluston investointiin. Lassila oli nähnyt terminaaleilla Valion ajossa olevia ELLI-Koreja ja kuullut kollegoiltaan positiivista palautetta tuotteista, joten hän pyysi tarjousta uudesta päällirakenteesta myös EL-Korilta. Ratkaisevana tekijänä valinnassa nousivat hinta, mielikuva yrityksestä ja ystävällinen vastaanotto EL-Korilla. ”Aina kun tulen käymään, saan lämpimän vastaanoton ja on mukava tulla suunnittelemaan tulevaa pakettia.” Lassila toteaa.


Seuraavan ELLI-Korinsa Tomi Lassila kävi noutamassa syksyllä 2017. Uusi auto ja uusi päällirakenne noudattivat samaa tyylipuhdasta linjaa ensimmäisen paketin kanssa, mutta viimeistely ja varustelu päivitettiin ajanmukaiseksi. ”Uuden auton suunnittelu alkoi konkreettisesti vuoden 2017 alussa, mutta edellisen auton myötä oli jo syntynyt selkeitä ideoita miten kehittää uutta pakettia.” Lassila kertoo. Arkea helpottavia muutoksia oli mm. sivuoven lisääminen koriin, mutta näkyvimmät muutokset tulivat näyttävinä valoina ja kromin kiiltona.


Tomi Lassilan uusi auto kääntää päät ja saa osakseen ihailua. Vaikka ulkoasu on Lassilalle myös päällirakenteessa tärkeää, erityiskiitosta hän antaa korin laadusta ja eristyskyvystä. ”Kerran kylmäkone meni rikki kun kyydissä oli täyskuorma. Kun puolen tunnin päästä pääsin purkamaan kuorman, oli koritilan lämpö pysynyt lähes samana ja kuorma säilyi kunnossa” Lassila kertoo tyytyväisenä.


Kysyttäessä Tomi Lassilalta suosittelisiko hän EL-Koria kollegoilleen, vastausta ei tarvitse odotella: ”Kyllä suosittelisin ja olenkin moneen otteeseen jo suositellut. Yhteistyö EL-Korin kanssa on aina mukavaa.” Lassila toteaa.


Koritehtailijat kiittävät Tomi Lassilaa yhteistyöstä, onnittelevat uudesta upeasta työkaverista ja toivottavat turvallisia kilometrejä!

291 katselukertaa0 kommenttia

REKRY!

Comments


bottom of page