top of page
  • Writer's pictureKoritehtailijat

ESITTELYSSÄ: ELLI21!

Jo perustamisesta lähtien koritehtailijat ovat olleet innoissaan uusista innovaatioista ja kuljetuskaluston kehittämisestä. Nyt fiilis Vääksyssä on katossa, sillä vihdoin pääsemme esittelemään uusimman kehitystyömme tuloksen!



ELLI21-el-kori-kuljetuskori-päällirakenne-kuorma-auto
Esittelyssä ELLI21


Hieman hiljaisemman vuoden ansiosta olemme kohdistaneet resurssejamme roppakaupalla tuotekehitykseen ja ankaran suunnittelun tulos on nyt valmis! Uusi korirakenteemme ELLI21 edustaa samoja tuttuja arvojamme, jotka ovat olleet toimintamme perusta useiden vuosikymmenien ajan; luotettavuus, laatu ja helppokäyttöisyys.


Tavoitteemmehan on tehdä ennätyksellisen jouhevia päällirakenteita kaikkiin kuljetuksiin, joten totta kai myös ELLI21 suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti vastaamaan erilaisten kuljetusten tuomia haasteita. Olemme siirtyneet myös uuteen 3D-suunnitteluohjelmistoon, jonka avulla pystymme räätälöimään korirakenteen palvelemaan entistä paremmin erilaisissa tarkoituksissa.


Uusien komponenttien ja valmistusmenetelmien ansiosta EL-Korin päällirakenteet ovat nyt kestävämpiä ja tiiviimpiä kuin koskaan!



ELLI21-el-kori-kuljetuskori-sisärakenne
ELLI21 Kuljetuskori muokattava sisärakenne




187 katselukertaa0 kommenttia

REKRY!

bottom of page