top of page

MONIPUOLINEN ELLI-KORI 

LAADUKKAISIIN KULJETUKSIIN

ELLI-Kori on kuljetuskori, jossa on kaikki mitä tarvitset laadukkaisiin kuljetuksiin. Olemme suunnitelleet ELLI-tuoteperheen yhdessä asiakkaidemme kanssa ja lopputuloksena on tuotesarja, joka vastaa monipuolisesti muuttuviin kuljetuksiin.

ELLI-Kori on valmis kokonaisuus, josta suunnittelemme yhdessä sinun kuljetuksiisi täydellisen työkalun. Valitessasi ELLI-Korin, voit luottaa, että kaikki kuljetustesi vaatimat varusteet ja ominaisuudet löytyvät päällirakenteesta. ELLI-tuotteet ovat ryhmitelty kuljetusten asettamien vaatimusten mukaisesti. Ajoitpa siis elintarvikkeita tai kappaletavaraa, ELLI-Korit tarjoavat sinulle täydellisen vaihtoehdon.

Tutustu ELLI-Koreihin ja valitse sinun kuljetuksiisi sopiva ELLI.

PAKKAS-ELLI

MONILÄMPÖTILAKORI

Pakkas-ELLI on elintarvikekuljetuksiin suunniteltu kylmäkori. Lämpötilasäädeltävä Pakkas-ELLI on huippuluokkaa eristyskyvyltään sekä kestävyydeltään. Pakkas-ELLI monilämpötilakori on saatavana aina myös ATP-luokiteltuna.

el-kori elli21 kuljetuskori kuorma-auto
rahti-elli-elkori-kuljetuskori-kuorma-au

RAHTI-ELLI

RAHTIKULJETUSKORI

Rahti-ELLI on raskaiden kappaletavarakuljetusten kova kumppani. Olemme suunnitelleet Rahti-ELLI -kuljetuskorin vastaamaan rahtikuljetusten monipuolisiin ja muuttuviin haasteisiin.

Tukeva runkorakenne takaa korin kestävyyden ja monipuoliset lämmitysvaihtoehdot varmistavat kuorman lämpötilan myös talvipakkasilla.

ELLI-PERÄVAUNUT

TARPEESI MUKAAN

ELLI-Korit ovat saatavina myös perävaunuina. Eristetty Pakkas-ELLI ja kevyteristetty Rahti-ELLI -perävaunut ovat pitkäikäisiä ja toimintavarmoja. ELLI-Perävaunun tärkein tehtävä on pitää sinun kuljetuksesi laadukkaina. 

el-kori-kuljetuskori-kylma%CC%88kori-kah
el-kori-rahti-elli-kuorma-auto-kuljetusk

ERIKOISKORIT

TURVALLISIIN KULJETUKSIIN

Valmistamme erikoiskorit vahvalla ammattitaidolla. Olipa alaasi taidekuljetukset, TV-tuotannot tai esimerkiksi huoltotyöt, valmistamme tehtaallamme sinun tarpeisiisi täydellisen kuljetuskorin. 

PAKETTIAUTOJEN ERISTYKSET

ERITYISRATKAISUT KAIKKIIN PAKETTIAUTOMALLEIHIN

Tuotamme tehokkaat ja kestävät eristysratkaisut kaikkiin pakettiautomalleihin. Hygieeniset ja tehokkaasti lämpötilahallittavat tilat tekevät eristetystä pakettiautosta tehokkaan työvälineen.

el-kori-kuljetuskori-pakettiauto-eristyk
el-kori-kuljetuskori-kuorma-auto-sisa%CC

VÄLISEINÄT

ERIKOISRATKAISUT KAIKKIIN KULJETUKSIIN

EL-Kori on laadukkaiden väliseinien markkinajohtaja. Kattava väliseinävalikoimamme varmistaa laadukkaat eristysratkaisut kaikkiin kuljetuksiin. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tuotteita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

VARUSTELU

ULKONÄKÖÄ UNOHTAMATTA

Laadukkaat lisävarusteet lisäävät työtehoa ja tekevät työskentelystä helpompaa, turvallisempaa ja nopeampaa. EL-Kori tarjoaa kattavan valikoiman lisävarusteita, jotta sinun kuljetuksiisi löytyisi parhaat mahdolliset apuvälineet – korin näyttävää ulkonäköä unohtamatta.

el-kori-kuljetuskori-kuorma-auto-varuste
bottom of page