top of page

FOR THOSE  ABOUT TO TRUCK

EL-KORI OY

KULJETUSKORIT YLI 60 VUODEN KOKEMUKSELLA

EL-Kori Oy on yli 60 -vuotias kuljetuskorien valmistaja Päijät­ Hämeen Vääksystä. Työllistämme noin parisenkymmentä ammattilaista ja työskentelemme reilulla asenteella. Palvelumme on ihmisläheista ja olemme joustava kumppani.

Erityisalaamme ovat monilämpötilasäädellyt kuljetuskorit. Meidät tunnetaan erityisesti omasta ELLI -tuoteperheestamme, johon kuuluvat monilämpötilakorit, kylmäkorit, sekä kappaletavara-, että jakelukorit ja koritehtaan omia lisävarusteita.

 

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuoteperheemme on suunniteltu yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja haluamme jatkossakin näin edistää alan kehitystä.

Päällirakenteiden valmistuksessa hyödynnämme pitkiä perinteitä ja moderneja ratkaisuja takaamaan kestävät ja laadukkaat umpikorit vaativiinkin kuljetuksiin.

Tavoitteemme on olla markkinoiden innovatiivisin toimija!

 

 

Mikäli kaipaat lisätietoa varusteista tai palveluistamme, ota yhteyttä!

Koritehtailijat ovat palveluksessasi!

el-kori kuljetuskori huolto rekry

EL-KORI OY OSANA JYKI GROUP -KONSERNIA

EL-Kori Oy kuuluu Jyki Group -konserniin. Jyki Group on suomalainen, perheomisteinen konserni, jonka tavoitteena on tarjota markkinoiden laadukkainta osaamista valituissa päällirakenne- ja perävaunutuotteissa.

Konserniin kuuluvat tytäryhtiöt kuorma-autojen perävaunuja valmistava Jyki Oy, umpikoritehtaat Fokor Oy ja EL-Kori Oy sekä mm. talvitienhoitokalustoa ja Jorpe-maansiirto- ja kaivoslavoja valmistava Pajakulma Oy.

EL-kori kuorma auto kuljetuskori rahti.j

240

Henkilöstö

43M€

Liikevaihto vuonna 2020

1000

kpl valmistettuja yksiköitä vuodessa

JYKI GROUP NUMEROINA

TULE TÖIHIN KORITEHTAALLE!

Me EL-Korilla haluamme valmistaa markkinoiden parhaat lämpötilasäädellyt kuljetuskorit. Liiketoimintamme on kasvavaa ja etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähetä avoin hakemuksesi otsikolla ”Avoin hakemus, EL-Kori Oy” osoitteeseen rekry@jykigroup.fi. Olemme sinuun yhteydessä!

Kiitos viestistäsi!

Työnhakijalle
bottom of page