X

EL-Kori Oy
Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA ja Google
Yksityisyyskäytäntö ja palveluehdot.

Väliseinät

EL-Kori on laadukkaiden väliseinien markkinajohtaja. Kattava väliseinävalikoimamme varmistaa laadukkaat eristysratkaisut kaikkiin kuljetuksiin. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tuotteita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

ELLI-Moduulit

Markkinoiden kevyimmät väliseinät ovat helppokäyttöiset ja tiiviit. ELLI-Moduulien työergonomiaa parantavat tekniset ratkaisut tekevät työnteosta nopeaa ja turvallista. ELLI-Moduuliväliseinät on helppo ottaa käyttöön, sillä ne eivät tarvitse erillistä asennusta.

Pressuväliseinät

EL-Korin pressuväliseinät ovat monipuoliset, joustavat ja laadukkaat. Kestävä ja vettähylkivä pintamateriaali parantaa pressuseinien kestävyyttä ja käyttöikää. EL-Korin pressuväliseinät ovat saatavina asennusvapaasti puristustangoilla tai kattoon kiinnitettävällä kiskolla.

Liukuva väliseinä

Poikittain liukuva moduuliväliseinä on kevyt ja helppokäyttöinen vaihtoehto monilämpötilakuljetuksiin. Liukuovet muodostavat oviaukon tarpeen mukaan joko koritilan vasemmalle tai oikealle puolelle. Kynnyksetön rakenne helpottaa kuorman siirtoa, kuljetitpa sitten rullakoita tai lavoja. Väliseinän säilytys tapahtuu helposti koritilan katossa.

koritila verho
kuljetuskori väliseinä
pakastekuljetus pressuväliseinä