X

  EL-Kori Oy
  Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA ja Google
  Yksityisyyskäytäntö ja palveluehdot.

  Tule töihin Koritehtaalle

  Me EL-Korilla haluamme valmistaa markkinoiden parhaat lämpötilasäädellyt kuljetuskorit. Liiketoimintamme on kasvavaa ja etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä.

  Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähetä avoin hakemuksesi otsikolla ”Avoin hakemus, EL-Kori Oy” osoitteeseen rekry@jykigroup.fi. Olemme sinuun yhteydessä!
   

  SUUNNITTELIJA

  Haemme Vääksyyn aktiivista ja oma-aloitteista suunnittelijaa. Työsi sisältää ensisijaisesti korirakenteiden rakenne- ja mekaniikkasuunnittelua sekä mallinnustyötä Vertex G4-ohjelmistolla. PDM/PLM järjestelmänä käytössä on Vertex Flow. Tehtävänäsi on laatia valmistus- ja kokoonpanopiirustuksia sekä mitoituksia muun organisaation tarpeisiin. Toimit läheisessä yhteistyössä myynnin ja tuotannon kanssa.

  Olet ajoneuvotekniikasta kiinnostunut vastavalmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava insinööri. Materiaaleina teräs, alumiini ja muovi sekä kerroslevyrakenteet ovat sinulle tuttuja. Hallitset hyvin 3D ja 2D suunnitteluohjelmistoja. Sinulla on erinomaiset yhteistyökyvyt ja teet töitä mielelläsi sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat englantia. Olet pitkäjänteinen, asiakaspalveluhenkinen ja valmis oppimaan uutta.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa perinteikkäässä ja kasvavassa yrityksessä, osaavan tiimin tuen, sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

  Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Jukka Kulmalahdelle, puh. 010 271 4551. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 10.1.2021 mennessä osoitteeseen rekry@jykigroup.fi. Lisää aihekenttään otsikko ”suunnittelija”.

   

  Jätä avoin työhakemus oheisella lomakkeella

   EL-Kori Oy Rekrylomake
   Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA ja Google
   Yksityisyyskäytäntö ja palveluehdot.