X

  EL-Kori Oy
  Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA ja Google
  Yksityisyyskäytäntö ja palveluehdot.

  EL-Kori toimitusjohtaja

  Koritehtaan uusi toimitusjohtaja astuu remmiin

  Koritehtaalta kantautuu iloisia uutisia, sillä Tom Suomela on valittu EL-Kori Oy:n ja Fokor Oy:n uudeksi yhteiseksi toimitusjohtajaksi. EL-Korilla tämä tarkoittaa kapulanvaihtoa, kun pitkäaikainen toimitusjohtaja Marjut Nordström ojentaa viestikapulan eteenpäin ja siirtyy Koritehtaan taustajoukkoihin.

  Tom Suomela on monille EL-Korin asiakkaille tuttu aikaisemmasta työstään mm. Hiab Suomen myyntijohtajana. Tom on työskennellyt kuormankäsittelyyn liittyvien laitteiden parissa lähes 20 vuotta, joten EL-Korin asiakaskunta ja kuljetusala ovat hänelle jo entuudestaan tuttuja. Monipuolinen kokemus alalta antaa hyviä ja tuoreita näkökulmia myös päällirakenteiden maailmaan.

  Yhteinen toimitusjohtajuus EL-Kori Oy:n ja sisaryritys Fokor Oy:n kanssa tuo Suomelan mielestä selvää lisäarvoa molemmille yhtiöille. ”Hyvien toimintatapojen yhdistäminen ja toinen toisiltaan oppiminen tekee molempien yritysten liiketoiminnasta entistä tehokkaampaa ja samalla tuo uutta lisävoimaa tuotekehitykseen.” Tom Suomela listaa.

  Tom Suomela on päässyt osallistumaan vuosien varrella useisiin EL-Korin asiakastilaisuuksiin ja esittelykiertueisiin. Hänellä onkin siis jo entuudestaan hyvä tuntuma Koritehtaan toimintaan. ”EL-Korissa on parasta aito yhteys asiakkaisiin ja kyky räätälöidä näyttäviä ja ennen kaikkea laadukkaita kuljetuskoreja” Tom Suomela kertoo seikoista, joita arvostaa Koritehtaan toiminnassa.

  Koritehtaan tulevaisuus näyttää Tom Suomelan mielestä valoisalta. Laadukkaan ELLI-brändin vahvistaminen ja kannattava kasvu ovat kiikarissa, kun Tom lähtee luotsaamaan Koritehdasta eteenpäin. Tom käy viikoittain Koritehtaalla ja on vahvasti mukana viemässä EL-Kori Oy:tä eteenpäin. Luottamus Koritehtaan henkilöstöön on korkea: ”EL-Korilla on hyvä ja ammattitaitoinen porukka, joka pelaa yhteen pussiin.”

  EL-Kori Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Marjut Nordström antaa viestikapulan hyvin mielin Tom Suomelalle: ”EL-Korilla on loistava ja sitoutunut henkilöstö sekä laadukkaat tuotteet. Mielestäni on hienoa, että myös Tom arvostaa näitä tekijöitä. Minulla on vahva luottamus siihen, että Tom ottaa homman hienosti haltuunsa ja luotsaa EL-Koria sekä Fokoria vakaasti eteenpäin.”

  Marjutin 40 vuotta kestänyt ura Koritehtaalla huipentuu Helsingin Kuljetus- ja Logistiikkamessuille 9.-11-5-2019. Tule tapaamaan sekä Marjutia että Tomia Jyki Groupin yhteiselle messuosastolle  ja vaihtamaan kuulumisia!

  Koritehtailijat toivottavat Tom Suomelan lämpimästi tervetulleeksi osaksi Koritehtailijoiden tiimiä!