X

  EL-Kori Oy
  Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA ja Google
  Yksityisyyskäytäntö ja palveluehdot.

  Esittelyssä: ELLI21!

  Jo perustamisesta lähtien koritehtailijat ovat olleet innoissaan uusista innovaatioista ja kuljetuskaluston kehittämisestä. Nyt fiilis Vääksyssä on katossa, sillä vihdoin pääsemme esittelemään uusimman kehitystyömme tuloksen!

  Hieman hiljaisemman vuoden ansiosta olemme kohdistaneet resurssejamme roppakaupalla tuotekehitykseen ja ankaran suunnittelun tulos on nyt valmis! Uusi korirakenteemme ELLI21 edustaa samoja tuttuja arvojamme, jotka ovat olleet toimintamme perusta useiden vuosikymmenien ajan; luotettavuus, laatu ja helppokäyttöisyys.

  Tavoitteemmehan on tehdä ennätyksellisen jouhevia päällirakenteita kaikkiin kuljetuksiin, joten totta kai myös ELLI21 suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti vastaamaan erilaisten kuljetusten tuomia haasteita. Olemme siirtyneet myös uuteen 3D-suunnitteluohjelmistoon, jonka avulla pystymme räätälöimään korirakenteen palvelemaan entistä paremmin erilaisissa tarkoituksissa.

  Uusien komponenttien ja valmistusmenetelmien ansiosta EL-Korin päällirakenteet ovat nyt kestävämpiä ja tiiviimpiä kuin koskaan!